ByBit Programi i Filialit - Bybit Albania - Bybit Shqipëria

Filialet e Bybit: Bëhuni Partner dhe bashkohuni me Programin e Referimit
Marketingu i filialeve është bërë një mënyrë gjithnjë e më popullore për individët dhe bizneset për të fituar para në internet duke promovuar produkte ose shërbime të ofruara nga kompanitë. Bybit, një shkëmbim kryesor i kriptomonedhave, ofron programin e vet të filialeve, duke i lejuar përdoruesit të fitojnë komisione duke referuar tregtarët e rinj në platformën e tyre. Në këtë udhëzues, ne do të ofrojmë një udhëzues gjithëpërfshirës hap pas hapi se si të bashkoheni në Programin e Filialeve Bybit dhe të filloni të gjeneroni të ardhura përmes marketingut të filialeve.


Çfarë është Programi i Filialit Bybit?

Programi i Filialit Bybit u ofron partnerëve komisione të përjetshme, të cilat llogariten në kohë reale për përdoruesit që regjistrohen përmes lidhjeve të partnerëve tanë dhe tregtojnë në mënyrë aktive në platformën Bybit. Për më tepër, partnerët tanë do të përfitojnë nga një menaxher i dedikuar llogarie, i cili mund të ofrojë ndihmë me kërkesat e marketingut dhe teknike, duke rritur përfundimisht normat e konvertimit dhe duke rritur të ardhurat nga komisioni.


Përfitimet e Filialit Bybit

  • Zbritje bujare: Fitoni zbritje të jashtëzakonshme referimi deri në 65% për komisionet dhe fitimet e nën-affiliate.
  • Bonuset mujore: Filialet e kualifikuar të Bybit marrin airdrops mujor bonus si stimuj.
  • Përfitimet e Rekomandimit: Shfrytëzojeni mundësinë për të rekomanduar investimin ose renditjen e projekteve në Bybit.
  • Ngjarje Ekskluzive: Merrni pjesë në ngjarje ekskluzive tregtare të krijuara ekskluzivisht për filialet tona.
  • Ndihma VIP: Përfitoni akses në mbështetjen profesionale të klientit një-në-një gjatë gjithë kohës.
  • Zbritje gjatë gjithë jetës: Shijoni një periudhë të përhershme zbritjeje që zgjat gjatë gjithë partneritetit tuaj me Bybit.


Si të bashkohemi në Programin e Filialit Bybit?

Programi i Filialit Bybit është i hapur për një gamë të larmishme pjesëmarrësish, duke përfshirë blogerët, ndikuesit, botuesit, krijuesit e përmbajtjeve me faqe interneti të përshtatshme, programet tregtare dhe zhvilluesit e aplikacioneve celulare, si dhe klientët e Bybit që kanë një rrjet të konsiderueshëm tregtarësh.

Hapi 1: Filloni duke vizituar faqen e internetit të Bybit Affiliate . Kërkoni butonin " Apliko " që ndodhet në këndin e sipërm të djathtë dhe klikoni mbi të për të hyrë në faqen e aplikacionit të filialit.
Filialet e Bybit: Bëhuni Partner dhe bashkohuni me Programin e Referimit
Hapi 2: Plotësoni formularët.

1. Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin dhe klikoni "Krijo llogari".
Filialet e Bybit: Bëhuni Partner dhe bashkohuni me Programin e Referimit
2. Verifikoni emailin tuaj duke paraqitur kodin e verifikimit të emailit për të përfunduar aplikimin tuaj.
Filialet e Bybit: Bëhuni Partner dhe bashkohuni me Programin e Referimit
4. Plotësoni të dhënat tuaja personale, duke përfshirë vendbanimin dhe detajet tuaja të kontaktit. Pastaj, klikoni në butonin "Dërgo".
Filialet e Bybit: Bëhuni Partner dhe bashkohuni me Programin e Referimit
Hapi 3: Pas regjistrimit me sukses, ekipi i Bybit do të kryejë një rishikim kualifikimi, të gjitha aplikacionet do të shqyrtohen brenda 24 orëve.
Filialet e Bybit: Bëhuni Partner dhe bashkohuni me Programin e Referimit

Komisioni i Filialeve Bybit

Merrni të ardhura mujore për çdo përdorues që sillni në platformën tregtare të Bybit.
Filialet e Bybit: Bëhuni Partner dhe bashkohuni me Programin e Referimit


Si të tërhiqni të ardhurat tuaja në Bybit

Hapi 1: Hyni në Backend-in tuaj të Bybit Affiliate.

Hapi 2: Në panelin e kontrollit, gjeni dhe klikoni në opsionin "Tërhiq" në këndin e sipërm djathtas.

Hapi 3: Futni shumën e tërheqjes që dëshironi të kërkoni dhe klikoni "Tërheq". Shuma juaj e kërkuar do të transferohet menjëherë në faqen e aktiveve në llogarinë tuaj të lidhur tregtare Bybit.

Hapi 4: Brenda llogarisë tuaj të tregtimit Bybit, filloni një tërheqje standarde të aseteve në adresën tuaj të preferuar të portofolit të jashtëm.


Përfundim: Bashkohuni me Programin e Filialit Bybit për komisionet fitimprurëse të kriptomonedhave

Anëtarësimi në Programin e Filialeve Bybit mund të jetë një mënyrë fitimprurëse për të fituar para duke promovuar një nga shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave. Duke ndjekur këtë udhëzues hap pas hapi, do të jeni në rrugën tuaj për t'u bërë një tregtar i suksesshëm i filialeve Bybit. Mos harroni të qëndroni të informuar për përditësimet dhe promovimet më të fundit të Bybit për të ofruar përmbajtje të vlefshme për referimet tuaja dhe për të rritur suksesin tuaj të marketingut të filialeve.
Thank you for rating.