ByBit Hap llogari - Bybit Albania - Bybit Shqipëria

Si të hapni një llogari në Bybit
Krijimi i një llogarie në Bybit është hapi fillestar drejt aksesit në grupin e tij gjithëpërfshirës të shërbimeve të tregtimit të kriptomonedhave. Ky udhëzues synon të sigurojë një proces të qartë hap pas hapi për të ndihmuar përdoruesit në regjistrimin dhe konfigurimin e llogarive të tyre në Bybit.

Si të hapni një llogari Bybit【Web】

Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit të Bybit

Hapi i parë është të vizitoni faqen e internetit të Bybit . Do të shihni një buton të verdhë që thotë "Regjistrohu". Klikoni mbi të dhe do të ridrejtoheni në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari në Bybit
Hapi 2: Plotësoni formularin e regjistrimit

Ka tre mënyra për të regjistruar një llogari Bybit: ju mund të zgjidhni [Regjistrohu me Email], [Regjistrohu me Numrin e Telefonit celular] ose [Regjistrohu me Llogarinë e Medias Sociale] si preferencën tuaj. Këtu janë hapat për secilën metodë:

Me adresën tuaj të emailit:
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë dhe unik për llogarinë tuaj Bybit. Ai duhet të përmbajë një kombinim të shkronjave të mëdha dhe të vogla, numrave dhe karaktereve speciale. Sigurohuni që të mos jetë lehtësisht e paramendueshme dhe mbajeni konfidenciale.
 3. Pasi të plotësoni formularin, klikoni butonin "Merr dhuratat e mia të mirëseardhjes".
Si të hapni një llogari në Bybit
Me numrin tuaj të telefonit celular:
 1. Futni numrin tuaj të telefonit.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë. Sigurohuni që të përdorni një fjalëkalim që kombinon shkronja, numra dhe karaktere speciale për të rritur sigurinë.
 3. Pasi të plotësoni formularin, klikoni butonin "Merr dhuratat e mia të mirëseardhjes".
Si të hapni një llogari në Bybit
Me llogarinë tuaj të mediave sociale:
 1. Zgjidhni një nga platformat e disponueshme të mediave sociale, si Google ose Apple.
 2. Do të ridrejtoheni në faqen e identifikimit të platformës suaj të zgjedhur. Futni kredencialet tuaja dhe autorizoni Bybit për të hyrë në informacionin tuaj bazë.
Si të hapni një llogari në Bybit
Hapi 3: Plotësoni CAPTCHA

Përfundoni verifikimin CAPTCHA për të vërtetuar se nuk jeni një robot. Ky hap është thelbësor për qëllime sigurie.
Si të hapni një llogari në Bybit
Hapi 4: Email-i i verifikimit

Bybit do të dërgojë një email verifikimi në adresën që keni dhënë. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe klikoni në lidhjen e verifikimit brenda emailit për të konfirmuar adresën tuaj të emailit.
Si të hapni një llogari në Bybit
Hapi 5: Hyni në llogarinë tuaj tregtare

Si të hapni një llogari në Bybit
Urime! Ju keni regjistruar me sukses një llogari Bybit. Tani mund të eksploroni platformën dhe të përdorni veçoritë dhe mjetet e ndryshme të Bybit.

Si të hapni një llogari Bybit【Aplikacion】

Për tregtarët që përdorin aplikacionin e Bybit, mund të hyni në faqen e regjistrimit duke klikuar " Regjistrohu / Identifikohu " në faqen kryesore.
Si të hapni një llogari në Bybit
Më pas, ju lutemi zgjidhni mënyrën e regjistrimit. Mund të regjistroheni duke përdorur adresën tuaj të emailit ose numrin e celularit.

Hapni një llogari me email

Ju lutemi shkruani informacionin e mëposhtëm:
 • Adresa e emailit
 • Një fjalëkalim i fortë
Sigurohuni që i keni kuptuar dhe rënë dakord me kushtet dhe politikën e privatësisë dhe pasi të kontrolloni nëse informacioni i futur është i saktë, klikoni "Vazhdo".
Si të hapni një llogari në Bybit
Si të hapni një llogari në Bybit
Do të shfaqet një faqe verifikimi. Futni kodin e verifikimit të dërguar në kutinë tuaj të postës elektronike.
Si të hapni një llogari në Bybit
Shënim:
 • Nëse nuk e keni marrë emailin e verifikimit, kontrolloni me mirësi dosjen e postës elektronike të padëshiruar.

urime! Ju keni regjistruar me sukses një llogari në Bybit.
Si të hapni një llogari në Bybit

Hapni një llogari sipas numrit celular

Ju lutemi zgjidhni ose shkruani informacionin e mëposhtëm:
 • Kodi i Shtetit
 • Numri i celularit
 • Një fjalëkalim i fortë

Sigurohuni që i keni kuptuar dhe jeni dakord me kushtet dhe politikën e privatësisë dhe pasi të keni kontrolluar nëse informacioni i futur është i saktë, klikoni "Vazhdo".
Si të hapni një llogari në Bybit
Më në fund, ndiqni udhëzimet, tërhiqni rrëshqitësin për të plotësuar kërkesat e verifikimit dhe futni kodin e verifikimit SMS të dërguar në numrin tuaj celular.
Si të hapni një llogari në Bybit
Si të hapni një llogari në Bybit
urime! Ju keni regjistruar me sukses një llogari në Bybit.
Si të hapni një llogari në Bybit


Përfitimet dhe veçoritë e Bybit

 1. Përdorues-Friendly : Platforma është krijuar për të qenë miqësore për përdoruesit, duke e bërë atë të aksesueshme për tregtarët me nivele të ndryshme eksperience.
 2. Kriptovaluta të shumëfishta : Bybit mbështet një sërë kriptomonedhash, duke përfshirë Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) dhe EOS (EOS), ndër të tjera. Qasja në një gamë të gjerë kriptomonedhash dhe çiftesh tregtare, i lejon tregtarët të diversifikojnë portofolet e tyre.
 3. Leva e lartë : Tregtarët mund të përdorin levën për të përforcuar potencialisht fitimet e tyre, megjithëse është thelbësore të jeni të kujdesshëm pasi leva rrit gjithashtu potencialin për humbje.
 4. Likuiditeti : Bybit synon të sigurojë likuiditet të lartë për çiftet e tij tregtare, duke siguruar që tregtarët të mund të hyjnë dhe të dalin lehtësisht nga pozicionet pa rrëshqitje të konsiderueshme.
 5. Mjetet e avancuara të tregtimit : Platforma ofron një sërë mjetesh dhe veçorish të avancuara tregtimi, të tilla si porositë e kufirit dhe tregut, urdhrat e ndalimit, fitimi dhe urdhrat e ndalimit pasues.
 6. Mbështetja e klientit 24/7 : Bybit ofron mbështetje 24/7 të klientit përmes kanaleve të shumta, duke përfshirë bisedën e drejtpërdrejtë, emailin dhe një bazë njohurish gjithëpërfshirëse. Disponueshmëria e mbështetjes së klientit gjatë gjithë kohës mund të jetë e vlefshme për tregtarët në zona të ndryshme kohore.
 7. Burimet arsimore : Burimet arsimore të ofruara nga Bybit mund të jenë të dobishme si për tregtarët e rinj ashtu edhe për ata me përvojë që kërkojnë të rrisin njohuritë e tyre për tregtimin e kriptomonedhave.
 8. Siguria : Bybit vendos një theks të fortë te siguria, duke ofruar veçori si ruajtja e ftohtë për asetet dixhitale dhe 2FA për mbrojtjen e llogarisë.
 9. Menaxhimi i rrezikut : Bybit ofron mjete të menaxhimit të rrezikut, duke ndihmuar tregtarët të mbrojnë kapitalin e tyre dhe të menaxhojnë rrezikun në mënyrë efektive.


Zhbllokimi i mundësive të kriptos: Krijimi pa probleme e llogarisë në Bybit

Procesi i hapjes së një llogarie në Bybit shënon hapin e parë drejt eksplorimit të botës së larmishme të tregtimit të kriptomonedhave. Duke ndjekur me zell hapat e regjistrimit, përdoruesit fitojnë akses në një platformë të sigurt të pajisur me asete të ndryshme dixhitale dhe opsione tregtimi.
Thank you for rating.