Prezantimi


Bybit u krijua vetëm pak vite më parë , në vitin 2018 , dhe është i vendosur në Ishujt e Virgjër Britanikë . Platforma po rritet me shpejtësi dhe tashmë ka më shumë se 10 milionë përdorues
 • Adresa e internetit: ByBit
 • Kontakti i mbështetjes: Link
 • Vendndodhja kryesore: Singapor
 • Vëllimi ditor: ? BTC
 • Aplikacioni celular i disponueshëm: Po
 • Është e decentralizuar: Jo
 • Kompania mëmë: Bybit Fintech Limited
 • Llojet e transfertave: Crypto Transfer
 • Fiat i mbështetur: -
 • Çiftet e mbështetura: 4
 • Ka shenjë: -
 • Tarifat: Shumë të ulëta

Pro

 • Ndërfaqe e arritshme dhe e qartë
 • Platforma ofron performancë të shkëlqyer
 • Shkëmbim i integruar i aseteve
 • Tarifa të ulëta

Kundër

 • Asnjë mbështetje për klientët e bazuar në telefon
 • Karakteristikat e avancuara mund të jenë frikësuese për tregtarët fillestarë
 • Nuk ka mbështetje fiat
Rishikimi i Bybit: Platforma Tregtare, Llojet e Llogarive dhe Pagesat
Rishikimi i Bybit: Platforma Tregtare, Llojet e Llogarive dhe Pagesat Rishikimi i Bybit: Platforma Tregtare, Llojet e Llogarive dhe Pagesat Rishikimi i Bybit: Platforma Tregtare, Llojet e Llogarive dhe Pagesat
Rishikimi i Bybit: Platforma Tregtare, Llojet e Llogarive dhe Pagesat

Depozita dhe Tërheqje

Bybit mbështet pesë kriptovaluta : BTC, ETH, EOS, XRP dhe USDT. Si parazgjedhje, ju do të keni një portofol për çdo aktiv, por Bybit llogarit kapitalin tuaj të përgjithshëm në BTC.

Nëse keni ndonjë nga dyqanet e monedhave të përmendura diku tjetër, mund t'i zhvendosni në kuletat tuaja Bybit dhe të filloni tregtimin. Nëse preferoni të përdorni Bybit për të blerë kripto, mund të përdorni Fiat Gateway .

Fiat Gateway mbështet BTC, ETH dhe USDT dhe 45 monedha fiat, duke përfshirë dollarin amerikan, dollarin australian, euron dhe paundin britanik. Meqenëse Bybit nuk ofron ende një portofol në USD, sa më sipër janë opsionet e vetme të depozitave.

Bazuar në monedhën tuaj fiat të zgjedhur, platforma mund t'ju ofrojë opsione të shumta pagese të lehtësuara nga ofrues të ndryshëm shërbimesh të palëve të treta. Në këtë mënyrë, ju mund të zgjidhni shitësin që mund të mbush kuletat tuaja me më shumë kripto për tarifat më të ulëta brenda periudhës më të shkurtër.

Ju gjithashtu mund të përdorni Assets Exchange (dikur Coin Swap), një mjet për konvertimin e një kriptomonedhe të mbështetur nga Bybit në një tjetër.

Ndërsa nuk ka kërkesë minimale për depozitim Bybit, ekziston një kufi blerjeje për porosi për t'u marrë parasysh. Për dollarë amerikanë, është 20-15,000 dollarë.

Për tërheqjet, duhet të aktivizoni vërtetimin me dy faktorë . Plus, ka një tarifë tërheqjeje Bybit.

Tarifat ByBit

ByBit është një shkëmbim bujar për sa i përket tarifave të tregtimit. Bursa tarifon 0.075% për blerësit e tregut dhe paguan 0.025% për krijuesit e tregut, që është një çmim relativisht i drejtë në industri.

Kontratat Maks. Leva Zbritja e prodhuesit Tarifat e Marrësit Norma e financimit Intervali i normës së financimit
BTC/USD 100x -0,025% 0,075% 0.0416% Çdo 8 orë
ETH/USD 50x -0,025% 0,075% 0,0689% Çdo 8 orë
EOS/USD 50x -0,025% 0,075% 0,0980% Çdo 8 orë
XRP/USD 50x -0,025% 0,075% 0,0692% Çdo 8 orë

Përveç tarifave të tregtimit, përdoruesit e BitBuy marrin gjithashtu një tarifë financimi, e cila tregon financimin e shkëmbyer midis blerësve dhe shitësve. Një normë financimi pozitive do të thotë që keni paguar për të financuar dikë, ndërsa një normë negative financimi tregon se po e merrni atë. Megjithatë, ByBit nuk paguan dhe nuk merr asnjë nga tarifat e financimit.

ByBit nuk ngarkon asnjë tarifë depozitimi dhe tërheqjeje. Platforma ju kërkon të mbuloni vetëm tarifat e rrjetit gjatë tërheqjeve, të cilat janë fikse dhe arrijnë në:

Monedhë Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) XRP EOS Tether (USDT)
Tarifa e rrjetit 0.0005 0.01 0.25 0.1 5

Siç mund ta shihni, shërbimet e ofruara nga ByBit nuk janë të shtrenjta. Ja se si shkojnë me shkëmbimet e tjera të njohura të tregtimit të marzhit:

Shkëmbim Leva Kriptovalutat Tarifa e prodhuesit/ Tarifa e marrësit Lidhje
ByBit 100x 4 -0,025% / 0,075% Tregtoni tani
PrimeBit 200x 3 -0,025% / 0,075% Tregtoni tani
Kryeministri XBT 100x 5 0,05% Tregtoni tani
BitMEX 100x 8 -0,025% / 0,075% Tregtoni tani
eToro 2x 15 0.75% / 2.9% Tregtoni tani
Binance 3x 17 0.02% Tregtoni tani
Bithoven 20x 13 0.2% Tregtoni tani
Kraken 5x 8 0,01 / 0,02% ++ Tregtoni tani
Gate.io 10x 43 0,075% Tregtoni tani
Poloniex 5x 16 0.08% / 0.2% Tregtoni tani
Bitfinex 3.3x 25 0.08% / 0.2% Tregtoni tani

Për sa i përket tarifave, ByBit konkurron me tarifa të tjera të ulëta dhe platforma të nivelit të lartë të levave, përkatësisht BitMEX, PrimeXBT dhe PrimeBit. Megjithatë, ByBit dallohet nga grupi duke qenë i vetmi shkëmbim tregtar me marzhë me shumë monedha në këtë grup, ndërsa të tjerët janë të ashtuquajturat platforma vetëm për Bitcoin.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ByBit ka një shkëmbim të integruar të aseteve , i cili ju lejon të kaloni midis kriptomonedhave të ndryshme brenda platformës. Çdo shkëmbim vjen me një normë të ndryshme, por nëse diferenca midis normës së kuotimit nuk mund të jetë kurrë më shumë se 0.5% për swap .

Me pak fjalë, ByBit është një shkëmbim shumë konkurrues për sa i përket tarifave dhe veçorive unike.

Aplikacioni celular

Çdo entuziast tregtar e di se sa e rëndësishme është të kesh aftësinë për të tregtuar dhe për të mbajtur gjurmët e kriptomonedhave në lëvizje. Për ta bërë këtë, do t'ju duhet një aplikacion celular. Ndërsa jo çdo platformë ka një aplikacion celular, le të përqendrohemi në shkëmbimin e Bybit dhe të shohim se si është situata me këtë platformë.

Bybit ka një aplikacion që disponohet në Google Play dhe App Store. Aplikacioni është vlerësuar çuditërisht mirë në Google Play - 4.3 yje. Klientët pretendojnë se aplikacioni ka një dizajn shumë të qartë, UI të bukur, të gjitha veçoritë e nevojshme dhe se nuk ka asnjë përplasje. Eshtë e panevojshme të thuhet, klientët e rekomandojnë këtë platformë për fillestarët.

Rishikimi i Bybit: Platforma Tregtare, Llojet e Llogarive dhe Pagesat

Mbështetja e Klientit

Bybit mund të ketë një kurbë të pjerrët të të mësuarit, por ju mund të merrni ndihmë në mënyra të ndryshme.

Mbështetje me email dhe bisedë

Kompania ofron email dhe mbështetje 24/7 të bisedës live. Të dy kanalet i gjetëm të përshtatshëm pasi herë pas here hasëm disa sfida gjatë testit për këtë rishikim të Bybit. Meqenëse nuk ishim të njohur më parë me platformën, kjo nuk ishte befasi.

Ka një dhomë bisede në faqen e tregtimit të Bybit. Këtu, përdoruesit e tjerë janë të gatshëm t'u përgjigjen pyetjeve tuaja. Por nëse dëshironi të keni një bisedë një-në-një, mund të bisedoni me një agjent të kujdesit ndaj klientit përmes aplikacionit Bybit iOS ose homologut të tij Android.

Ekipi mbështetës i kompanisë do t'ju përgjigjet sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju mund të mos merrni një përgjigje menjëherë kur ka një vëllim të madh kërkesash për mbështetje. Por ne mund të vërtetojmë se nuk do të duhet të prisni shumë.

Duhet të qëndroni në ekranin e bisedës derisa një agjent të bëhet i disponueshëm. Përndryshe, do të duhet të shkoni në fund të linjës. Por nëse nuk keni kohë që shqetësimi juaj nuk është urgjent, mund të paraqisni një biletë mbështetjeje.

Mediat sociale

Bybit ka të paktën tetë llogari të mediave sociale. Mund të angazhoheni me kompaninë në Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Reddit, LinkedIn, Telegram dhe Medium. Ju gjithashtu mund të cicëroni Ben Zhou direkt dhe të merrni një përgjigje.

konkluzioni

Bybit është një nga shkëmbimet më të rekomanduara të derivateve të kriptomonedhave që vjen me karakteristika të shumta, të tilla si tregtimi i përhershëm i të ardhmes, tregtimi i marzhit, sistemi i zgjuar i tregtimit, sistemi i fundit i çmimeve dhe të tjera .

Tarifat e bybit janë shumë të ulëta; platforma gjithashtu mbështet një numër të madh vendesh, ka një aplikacion tregtimi celular, dizajn të qartë dhe shërbim të dobishëm ndaj klientit

ByBit ka arritur të vendoset si një platformë e respektuar për tregtimin e derivateve të bazuara në kripto. Pikat e tij të forta përfshijnë një platformë të fuqishme tregtare, mbështetje të shkëlqyer tregtare të levave dhe mekanizëm të avancuar shoqërues për ta bërë atë të funksionojë më të qetë, ndërfaqe të shkëlqyer dhe opsione sigurie cilësore.


Thank you for rating.